| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když není manžel doma, obě děti jsou hodné, hezky si hrají, televizi nikdy nezapínáme, pravidelně jí, v sedm se uklidí hračky, vykoupou se, v půl osmé jsou v posteli. Když je manžel doma (pracuje dvanáctky), je tu neustálý řev, VŠECHNY hračky a kostky neustále po celém bytě, nejí, respektive jí s manželem popkorn nebo arašídy, televize běží non stop, odmítají uklízet, rvou se, usnou v lepším případě kolem 11, v horším i po půlnoci. Manžel mě v jakékoli výchovné snaze nepodpoří, naopak spíš shodí, sice si s nimi hraje, ale už neuklidí ty krabice a krabice kostek, autíček, kolejí, fixek atd, co rozhází po celém bytě, neuspává, ale nic neřekne když z postele vylezou, když chtějí pustit televizi, tak jim jí pustí, nezájem že je to už pátá pohádka v pořadí. V jeho přítomnosti mě absolutně nerespektují, přestože když jsme doma bez něj, jsou normální. Cokoli řeknu, odbyde slovy Maminka zase hysterčí nebo tak něco, takže to děti už opakují, cokoli jim v jeho přítomnosti řeknu. Nechci vidět, co budou dělat za pár let.
Takže logicky mě to přivádí na myšlenku - nebylo by mi líp, kdyby tady vůbec nebyl?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.