Dobrý den,já mám úplně stejné příznaky jako vy.Na záněty trpím asi tak 6let.A si stokrát jsem přinesla moč a nikdy tam nic nebylo,ale problémy mám pořád dokola.Urolog mi udělat veškerá vyšetření,podstoupila jsem již dvakrát rozšíření močové trubice a pořád je to dokola vůbec žádné zlepšení už taky nevím co stím.Kupuji si jako prevenci urinal,ale nevím jestli to má vůbec nejaké účinky,piji čaj urologický a na chvílku to zabere a zase znovu dokola.Prosím jestli má někdo něco nového co by poradil a mělo účinek budu ráda děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.