U nás to probíhalo naprosto v pohodě. Dělali to v narkóze, dcera pak měla bolesti v krku ale jinak v pohodě. Doma už byl úplný klid. Jediné , na co nerada vzpomínám bylo probuzení z narkozy. Dcera byla úplně nepříčetná, křičela na sestry ( v 5 letech), nadávala - úplně jsem valila oči co dělá. Prý je to normální a některé děti tak vyvádí. Museli jí dát injekci na uklidnění, protože by si prý mohla ublížit. Takže z toho jsem byla dost vyděšená. To přešlo asi do půl hodiny a pak už bylo vše v klidu. Byla jsem s ní ve špitále a po propuštění domů žádné komplikace ani krvácení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.