Přidat odpověď
Sylvo, jako obvykle - jednostranný pohled na věc, jako reakce na nějaký extrém v okolí, případně úvahy, zmanipulované mediální masáží.
Obzvlášť teorie o závislosti - sama za sebe budu raději "závislá" na vlastním manželovi, než na řediteli zdejšího supermarketu, kde zasednu hrdě za kasou a budu se plácat po rameni, jak jsem teda dobrá, že s mým vzděláním..............
Nezávislost, jak vyšitá - tříčtvrtinově placený úvazek, obnášející minimálně a mnohdy spíš víc, než celý úvazek.
Případně nezávislost na šéfovi, kterej se nám blbě vychrupkal a po ránu si vyleje zlost na prvním, kdo se mu připlete pod ruce...........ó jak skvostné a uspokojivé.
Ne že bych takové pitomosti nezkoušela, zkoušela, ale ani mně to neuspokojilo, ani to nebylo finančním přínosem, ani se na tom nedá vybudovat nezávislost.
Dokonce se na tom nedá stavět ani pro budoucí důchod, takže po těchto uspokojivých peripetiích bych stejně zústala někomu na krku, případně bych si to rovnou hodila, kdyby si mě nikdo na ten krk uvázat nechtěl.
Předchozí