"Mami, protože už jsem velké, je mi dejme tomu 14 let, takže tvůj celý úvazek v pohodě zvládnu, na kroužky si umím dojít samo a když přijdu domů ze školy, tak chci vědět, že tam prostě nikdo není. A s domácími pracemi Ti budu rádo pomáhat, je mi dokonce tisíckrát milejší přijít domů a udělat nějakou domácí práci než vědět, že tam budeš ty a všechno to uděláš za mě. To ti není jedno, že tolik méně schopných lidí práci a rodinu skloubit dokáže ke spokojenosti svovjí i svých dětí?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.