| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nevím, mně fakt přijde až blbý, jak se tady pranýřují povolání typu pokladní.
Jako že by dítě mohlo a mělo být hrdý jen na takového rodiče, co vykonává prestižní povolání.
Ty prodavačky atd. jsou tu uváděny jako vzor zbytečnosti, marnosti a toho, že by ženská radši měla sedět doma než dělat toto.
Mně se to fakt nelíbí a je to pokrytecké. Každé povolání má svou důležitost a jsou lidi, co to umí a třeba chtějí dělat. Já fakt znám ženský co jsou prodavačky proto, že chtějí. Já si vážím i té pokladní v hypáči, když svou práci dělá dobře, a pokud ji to navíc i baví, tak jí to moc přeju. Toto není jediné povolání, které by člověk mohl provozovat z nouze a s odporem, podívejte se kolem sebe, kolik je otrávených doktorů, projektantů, učitelů... prostě ve všech profesích jsou lidi, co by se líp cítili jinde a který jejich práce sere.

Taky jsem si vážila svého dědy, který dělal v prasečáku, babičky co makala v textilce a druhého dědy instalatéra co montoval lidem hajzlíky.
To, že tady snižujete prodavačky je ale úplně to samé jako když někdo snižuje ženy v domácnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.