Přidat odpověď
"Grainne psala o charitě - to je pro tebe taky nepřijatelné? Přijatelná je pouze práce s pevnou pracovní dobou, vykonávaná mimo domov?"
Charita je pro mě osobně přijatelná v případě, že ji dělám vedle placeného zaměstnání. Je to oblast, která mi není cizí. Nechci to tu rozepisovat, protože to, co případně někde dělám nebo nedělám, nedělám proto, abych to tu ventilovala. Dodám jen to, že v této oblasti mám čisté svědomí a že jsem se jí nadprůměrně věnovala v době, kdy jsem na tom byla finančně hodně blbě, a věnovala jsem se jí na úkor výdělečné činnosti. Jenomže to bylo řešení, u kterého jsem nechtěla setrvávat - při vidině, že si jednou budu budovat majetek od nuly, pak budu chtít být pár let doma s dětmi a že třeba skončím se svými dětmi sama, že třeba začnu mít časem stejné problémy jako moje maminka, protože ta nemoc nejspíš jedědičná... Nejen ideály je živ člověk. Fakt nejsem materialistka, které jde jen o prachy. K penězům mám vztah takový, že nejsou sice nejdůležitější, ale svoji důležitou váhu mají.
Tomu, co mi chceš říct, sice rozumím, ale stejně bych za toho jako přímá účastnice nebyla nadšená.
Předchozí