| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

necetla jsem diskuzi....

nektere deti jsou bez plen v roce a pul, nektere ji maji na noc treba jeste ve 4letech.....ja bych to tak nehrotila, i kdyz treba od tchyne furt slysim, ze male ted byly 2 roky a jeste nosi pliny.....

ja jsem starsi dceri sebrala plinu na noc ve trech letech, vecer pila min a pak jsem ji davala tak 2h po tom co usnula jeste curat na nocnik (vycurala se spici, pak jsem ji zase strcila do postele a spala dal) a pak uz do rana vydrzela sucha. v noci nepila vubec.
asi po 3-4m uz vydrzela i bez toho nocniho curani.....
jinak na curani se zacala budit az ve 4letech, do te doby by klidne spala v mokru celou noc a nevzbudilo by ji to (to byl problem ze zacatku uceni bez nocni pliny)

pak je taky super prosteradlo z Ikey
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90152777
driv jsme meli pro jistotu igelit a na tom matracovy chranic, ale sustilo to ~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.