Ecim, i já pokládám za vhodnější zařídit si to tak, abych mohla být s malými dětmi doma a až povyrostou, ale nejsou ještě dostatečně velké, tak mít odpoledne volno, abych s nimi mohla chodit na kroužky apod.
Mám naštěstí práci toho druhu, co mi to umožňuje, protože se dá dělat z domu (takže prakticky pracuju pořád i po narození dětí).
Nevím, jak to bude, až děti odrostou a vodění do kroužků přestanou potřebovat. Nevím, jestli se mi bude chtít nechat se někde zaměstnat, práce na volné noze mi dost vyhovuje, i když má svá rizika. Třeba že občas není práce, a když není, tak mám podobné pocity, jako popisuje Anni - nevytíženost (sice bych mohla šudlat domácnost, tam by bylo co dělat pořád, ale přiznám se, že mě to pak už místy trochu štve).
Tak jsem se včera při téhle debatě zamyslela, jestli by, pokud by moje děti převzaly Tvoje kritéria, jim to stačilo. Jako že sice pracuju, ale jsem pořád doma, takže to úplné soukromí ve smyslu, že by v bytě nikdo nebyl, taky mít nebudou... Docela by mě mrzelo, kdyby mě kvůli tomu začaly vyhazovat z domu