| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ecim, já zvažuji míru zavinění a..............já nevím, jestli je přínosem pro život žít raději s vědomím, že mě muž opustí, že se na mně děti vykašlou, že mě srazí a zraní autobus a usilovně se na všechny tyto varianty připravovat.
Neznám snad nikoho, kdo by ve mně vzbuzoval takový odpor, že bych mu nepomohla ve chvíli, kdy to potřebuje, ať už se do té situace dostal jakkoliv.
Těžko bych rozlišila, jestli tu pomoc potřebuje žena, která pracovala, ale z minimálního plaru ani neměla tu šanci se zajistit, nebo žena, která byla v domácnosti.
Ostatně - ex manželky skutečně bohatých mužů bývají velice dobře zajištěné, takže by se to asi mnohem víc týkalo ženy, která si odpustila veškerý luxus, aby se mohla věnovat péči o rodinu.
Jinak máš pravdu, diskutujeme, já jsem velmi zvědavá osoba, takže mám potřebu přijít na kloub tomu, co někoho vede k nějakému radikálnímu závěru a tohle zrovna vidím dost rozostřeně, protože ty podmínky, přínos atd jsou velmi rozdílné a na každou odchylku by se mělo vztahovat jiné pravidlo a ještě s povolenou výjimkou.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.