| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Rodila jsem v podolí 24.11. a byla jsem úplně nadšená. Před porodem jsem si nebyla výběrem porodnice vůbec jistá, protože jsem četla jak je Podolí "výrobna dětí", jak jsou příšerné sestřičky atd. Už jsem zde psala, že nevím, jaká je vybavenost porodních sálů, protože jsme během 15 minutového porodu nic nestihli, ale rodil mne Dr. Otčenášek a byl fantastický. Po rychlém porodu mne dlouho šil a kromě toho, že byl precizní, tak si se mnou ještě povídal a měl tzv "lidský přístup". I sestřičky na porodním sále byly perfektní, poradily, povzbudily a měly opravdu pochopení. Dokonce nás překvapilo, že klepaly na dveře, když chtěli vstoupit do místnosti (pro mne provizorní porodní sál), kde jsme se s manželem ještě dvě hodiny těšili z toho krásného zážitku. Na oddělení jsem se nesetkala s jedinou sestrou, která nebyla ochotná, vstřícná. Chodily se neustále ptát, zda něco nepotřebujeme a když ano, tak ochotně (já měla pocit, že i s láskou) poradily a pomohly. Dokonce i úklidové a kuchařské čety byly OK. No a ostatní doktoři, které jsem měla možnost poznat byli opravdu perfektní. Odcházela jsem z této porodnice tak nadšená, že pokud budeme mít ještě třetí dítě, tak nejdu nikam jinam.
Jinak vybavení sociálek není nic moc, ale dá se vydržet a splňuje svůj účel, neomezeně k dipozici jsou vložky, kalhotky i vložky do podprsenky.
A ty stavební práce jsem slyšela pouze v koupelně, protože jsem měla pokoj nalevo s výhledem na řeku a tam nebylo slyšet nic. Nevím, jak je to ale s pokoji na druhé straně, ale neslyšela jsem nikoho si stěžovat.
Takže vzhůru do toho, myslím, že je to správná volba
Nelisek

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.