Jen prostředek k získání kvalifikace to rozhodně nebyl. Byl to pro mě i způsob, jak se zajímavě rozvíjet. Často jsem si vybírala takové volitelné předměty, které byly těžké, ale měla jsem dojem, že mi něco daly. Nechtěla jsem dělat VŠ jen proto, abych nějakou VŠ měla. Na to, abych vrazila tolik času a úsilí do něčeho, co mě nebaví, se mám příliš ráda. A tenhle přístup bych ráda jednou předala svým dětem. Naše profese by pro nás neměla být jen nějaký opruz, ale také radost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.