Nepotřebuji žádnou radu, jen v návaznosti na mé téma ohledně Bluetooth, kde od někoho zaznělo, že tahat net z mobilu do netbooku nejspíš nebude jen tak, chci ujasnit, jak to teda je
Zkrátka jen předat zkušenost, která se může někomu hodit stejně jako mně
Doma máme spolehlivý internet přes ADSL od O2, tudíž bylo pro nás zbytečné pořizovat domů nějaký mobilní internet. Dost mě čílilo, že při pobytu u babiček nebo kdekoliv jinde jsem se nemohla vůbec připojovat na net. Dostala jsem k narozeninám nový mobil Nokii a díky ní jsem zjistila, že existuje lehce spustitelný net za 17 Kč na 24 hodin s limitem 6 MB na den. Neměla jsem šajnu, na jak dlouho a na co to vystačí a teď jsem dost mile překvapená
~ :-D
Díky Bluetooth na obou přístrojích ho krásně a lehce dostávám/ nasávám do netbooku přes Nokia Ovi Suite a než se dostanu přes limit oněch 6 MB, tak net švihá krásně i při spuštění dvou komunikačních programů a netu. Jakmile ovšem přesáhnu limit, tak mi přijde sms o dočasném omezení netu z důvodu dosažení limitu, a dál můžu v pohodě koukat různě po netu, diskutovat tady nebo na FB, jen už k tomu nejde pustit ICQ... jsem nadšená, že i když vypadnu z dosahu našeho ADSL s wifi doma, takže můžu být ve volných chvílích na netu a hlavně, že k tomu nepotřebuju žádný modem... jen mobil
Snad se někomu budou tahle info hodit