šárinko u nás tedy oteplení žádný vliv nemá. je to tou kombinací s tím refluxem- který sám o sobě udělá bronchitidu nebo i zápal plic, protože to dítě vdechne zvratky. On právěě často není asi infekční, někdy samozřejmě jo- teď ten jeho zápal plic s hospitalizací jsme odstonali všichni, ale většinou si klidně střihne uprostřed léta pár chorob. Za červen-srpen jsme měli jednu hospitalizaci a tři virozy s laryngitidou. Všechno to trvalo tak čtrnáct dní. vždy horečky kolem 40.
Ale vidím, že vy u vás doma taky pěkně bojujete. Já jsem šťastná, že se můžu chodit odreagovávat do práce. Moc mi to pomáhá, abych se nesložila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.