OGTT není povinné vyšetření, jestli nemáš línou pusu, zkus si vybojovat odběr krve na tzv. dlouhý cukr "glykovaný hemoglobin". Pokud nemáš na cukrovku náběh nebo rodinné zatížení, asi bych byla pro tuhle možnost. A případně na OGTT jít, až ti bude lépe. mi osobně to teda nic nedělalo, cukrová voda byla vychlazená, kopla jsem to do sebe bez problémů (mám pocit, že ty matky se znechuceně tváří proto, že to tak přece dělá většina). Akorát sedět v čekárně dvě hodiny byly strašná nuda. Cestou z centra jsem si koupila dva zákusky a chlebíček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.