s sebou nepotřebuješ nic, jen si trošku zavzpomínej jak to bylo se synkem úplně od malinka, resp. od těhotenství - mají takový formulář kde se vyplňuje zda v těhotenství nebyly nějaké problémy, jak probíhal porod (jestli třeba dítko nebylo přidušené apod), kdy se coby mimčo začal otáčet, kdy sedět a chodit, kdy začal říkat první slova..... Já jsem u dcery teda vařila z vody, nějak se mi to už vykouřilo z hlavy, nepřišlo mi to podstatné (oni z toho určujou nějakou event. poruchu nebo nevím přesně co, ale prostě to chtějí vědět).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.