| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak jsem si založila dvě přihlášky na Masarykovu univerzitu. No potom jsem zjistila, že ta jedna přihláška byla blbost, tak jsem psala email jakýmusi chlápkovi, co se o to stará, jestli by mi nemohl převést platbu z původní přihlášky na jinou, kterou jsem si založila. Tak to mi převedl.
Jenomže po 14 dnech jsem dostala na ten obor, kam mi převedl platbu hodně špatné reference a lidi mě od toho odrazovali, tak jsem tomu chlapovi napsala, že se moc omlouvám, ale jesti by nemohl tu přihlášku znovu zrušit a poslat platbu na jinou, novou. Pokud je to totiž zaplacené, už s tím nemůžu nic dělat, to může jen on. Načež mi odepsal, že jako nevidí důvod, proč by to měl znovu dělat, že nebude převádět peníze z přihlášky, na kterou převáděl peníze minule a že si mám rozmyslet, než založím a zaplatím přihlášky a že to neudělají. Jsem naštvaná, pokud vím, přihlášky platím já a ne on a tudíž, pokud slušně požádám, byť třeba dvakrát, měli by mi vyhovět, tedy aspoň tak jsem si to myslela...~:( Mám pocit, že univerzita chce, abych jim vysolila další peníze za novou přihlášku, protože mi zřejmě platbu znovu nepřevedou...já vím, že jsem měla přemýšlet, ale prostě člověk se občas zmýlí a nechci vyhodit zbytečně 400, což už se zřejmě stalo, taky ty peníze netisknu...A pokud borec nevidí důvod a má pouze subjektivní pocit, že to neudělá....no pardon, kdyby mě odkázal na nějaký zákon, který toto zakazuje, ale vyloženě napsal, že nevidí důvod, aby to dělal....možná jsem hloupá já, nevím, jsem znechucená tady z toho přístupu k lidem, kteří posílají každý rok univerzitě za přihlášky neuvěřitelné peníze a oni mají problém dvakrát kliknout a platbu převést...~o~jen jsem chtěla vědět, zda jsem já ta hloupá nebo jestli na to měl opravdu chlap právo~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.