| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V penny jsem si všimla desinfekčního přípravku do domácnosti myslím,že se jmenoval sanitol byl buď ve spreji na všechny možné povrchy a pak normálně tekutý na podlahy atd.
Na zadní straně jsem se dočetla jak to úspěšně ničí všechny možné bakterie včetně chřipky,e-coli,žloutenky atd. Už už jsem ho měla v košíku když jsem se nad tím trošku zamyslela jestli je opravdu správné všechny ty bakterie v domácnosti vyhubit.Nehledě na to,že tyhle bakterie nebo viry co způsobují žloutenku nebo chřipku doma určitě nemáme to už by jsme jí asi chytly že? a ty ostatní bakterie?Někde jsem četla(už nevím kde to bylo) názor pediatra,že se to nemá s úklidem v domácnostech moc přehánět aby si děti budovali imunitu.Jak to máte vy? Já uklízím celkem dost,ale nedesinfikuju~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.