Ahoj holky, snažíme se o miminko již od září a můžu říci, že mi z toho pěkně hrabe. Začala jsem si měřit teplotu v ustech vždy ve stejnou dobu a musím říci, že už 14dní před menzes mám teplotu 36,9 tak nevím zda se mimčo povedlo nebo nepovedlo, podle tabulek co jsou tady ukázané tak se to tu neukazuje. Jen se píše, že teplota nad 37 je těhotenství tak nevím Prosím Vás o radu zda jste někteerá měla takové teploty děkuji moc a držím všem snažilkám pěstičky a hodně štěstí neboť to je zázrak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.