| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Úbytky .. ony by asi byly, kdybych to pak nezazdila nějakou prasárnou ... že bych mohla říct, že po psylliu hubnu to ne, ale mám fakt menší hlad. Mám tříměsíční miminko a když mám třeba kolem šestý večer děsněj hlad a mimino řve, takže vim, že se v klidu fakt nenajim zobnu ty 4 večerní bobule a hlad se vrátí třeba tak za dvě tři hodiny. To že pak večeřim třeba v děvět, až když se háděte zbavim je jiná písnička.. samozřejmě vim, že je to špatně. Jenže já prostě na jídlo potřebuju klid a když ho nemám, tak to neberu jako jídlo a najim se vlastně dvakrát.. jednou když mimi brečí a já bych hladem okusovala nábytek a pak pěkně v klídku .. takže to první se psylliem snažim omezovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.