Ahoj Leňo, bal jsem v podobné situaci jako ty. V dubnu jsem vysadila antikoncepci a snazili jsme se o miminko, ale nešlo to. Začala jsem měřit teplotu, ale nebyla jsem z toho moc moudrá. Ovulace probíhá při nejnižší teplotě před zvýšením. Lepší je ještě zkoumat hlen a k tomu vyzkoušet prstíčkovou metodu. Nám se to po půl roce snažení podařilo na poprvé, když jsme tohleto udělali. Pokud jsi zdravá, tak je prstíčková metoda skoro 100 %. Vyzkoušej to a dej vědět. Držím Ti pěsti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.