| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no, taky to vidím že je "přijetí" a "přijetí" - prostě všichni jsou si srovni jen někteří jsou si holt rovnější...
Mého muže - když jsem se s ním seznámila bylo mu čerstvě 20 - naši v počátcích mého vzathu vůbec, vůbec nebrali. Táta ho vyhodil z baráku (šla jsem taky), nemluvil s námi cca rok, možná déle. Tudíž by se zdálo že ho nepřijali. Nicméně po 5 letech jsme se vzali (pořád ještě ho nepřijali, táta málem ani nechtěl na naši svatbu, s mamkou to už bylo skoro dobré). Po dalším roce a něco se nám narodila dcera - první vnučka - mamka jako čerstvá babička ho asi přijala skrz tu vnučku - když viděla jak se o nás hezky stará, má vztah k miminku atd, tak jí asi došlo že to není žádný "bubák". Můj táta sice už mluvil, ale nezdálo se mi že by ho bůhvíjak přijímal. No a po narození druhého dítěte - syna to dostalo i novopečeného dědečka :-). S mým mužem je nyní můj táta ochotný jet sám do ciziny kupovat auto, k mému dědovi (tátův táta) odstraňovat následky povodní atd. To už bych řekla že je přijetí - nijak horoucně, ale prostě normálně, i když je to spíš v rovině - když táta potřebuje, řekne si mému muži o pomoc. Můj muž se do tohohle nepouští.

Ségra je o 6 let mladší a její přítel - nyní nastávající - byl u našich snad první nebo druhý rok co s ním ségra chodila hned na štědrovečerní večeři (to my jsme ještě neabsolvovali). Táta s ním byl někde "zapařit", spolu se opili, porvali se s nějakými výrostky... (věci které táta snad v životě nedělal)... jezdí mu pomáhat. Tam je to zas v té rovině - ségry přítel si řekne o pomoc a táta pomůže, ale obráceně ne....

A teď kdo je víc přijatý.... vlastně nevím a je mi to i relativně jedno, fakt jsem ráda že tam jsou nyní vztahy na úrovni že se nemusím třepat co zas bude nebo vnímat nějakou mrazivou hradbu mlčení či něčeho....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.