Včera mi umřela moje nejmilovanější babička. Leč byla už stará( 91 let), byla to moje nejmilovanější osoba z rodiny.V podstatě mě vychovala a já jí hodně dlužím. Vždycky jsem věřila na nějaký duchovno a tak nějak vnitřně doufám, že její duše žije dál a časem mi dá o sobě vědět. Nevím, jestli se tím spíš nějak neuklidňuju, ale znám z okolí pár případu, kdy si lidé povídají s mrtvými.Jenže těžko někomu věřit, když to člověk nezažije na vlastní kůži. Pohřeb bude nejspíš v pátek a prý se duše zjevují až po pohřbu.Musí prý ujít nějakou cestu nebo co. Máte někdo zkušenost nebo stalo se vám něco zvláštního, když vám někdo umřel?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.