Ahoj holky,
jak se všechny máte? Jedině o Markétě něco málo vím - z blogu
Kubís přišel v pondělí 31.1. domů ze školy s vysvědčením a horečkou.. Minulý týden měli prázdniny, tak si je krásně prodloužil
A to chtěla zůstat doma i Karol, tak jsem měla min. týden doma veselo
Dnes mi už odpočívají ušní bubínky.. Mám pocit, že i sousedi si oddychli
Market, Luki je šikovný.. samé jedničky
Kuba přinesl 3 dvojky - z matematiky, vlastivědy a přírodovědy.. Ale pro mě je to krásný vysvědčení.. Vím, že se snaží..
Už se moooc těším (asi jako veliká většina lidí), až skončí zima.. Jednou je deset pod nulou, pak zase deset nad nulou.. Všude jsou pořád nějaké nemoci.. a co tak slyším, tak ani ne jen nějaké virozy, ale zápaly plic a podobně
Naše rodina je taky od listopadu každou chvíli nemocná.. I já začala už mezi svátkama a po novém roce jsem si zašla k dr. a vybrala jsem dvoje antb. a ještě dlouho mi nebylo dobře.. Teď mám ještě podezření, že k mé alergii na rajčata přes vánoce přibyla ještě alergie na ořechy (snědla jsem celkem dost cukroví + ořechový dort), takže jsem fakt šťastná
Minulý týden bylo venku krásně, tak jsme hodně chodili ven - Domíkovi jsem vytáhla kolo-odrážedlo po Karol, tak už začal jezdit.. Na tomhle si snad nebude tak ničit boty, jako na motorce
Tak to by mohlo pro začátek stačit, ne?