tipla bych to, protoze mi ty mejly zacaly chodit chvili po tom, co jsem si zalozila registraci tady na rodine....
tohle mi furt pise:
Krásný den,
předem mého dopisu bych se chtěla omluvit každému, pro koho je tento email ztrátou času.
**
HLEDÁME NOVÉ AKTIVNÍ SPOLUPRACOVNÍKY!
*
Pro motivované lidičky, kteří jsou něco ochotni udělat pro zlepšení své finanční situace.
**
... nebaví Vás den co den ráno brzy vstávat do práce a navečer se z ní vracet unavení, s pocitem, že jste doma nic nestihli, neměli čas na rodinu, Váš osobní život jde stranou a na dovolenou jezdíte spíše tak, aby jste ušetřili?
… zdá se Vám, že Vaše pozice v zaměstnání je nestabilní a hrozí Vám, že o ni můžete přijít?
… máte sice pravidelný plat, ale myslíte si, že za Vámi odvedenou práci jste málo ohodnoceni?
… nebo je Váš plat sice dostačující, ale máte pocit, že stále stagnujete na jednom místě a povýšení Vás hned tak nečeká? Hledáte perspektivní práci?
… jste maminka na mateřské dovolené a ráda by jste přišla trošku do kontaktu s lidmi, případně si přivydělala nějakou tu korunku??
… jste studentem/kou VŠ a nějaká ta částka navíc by se Vám hodila?
… jste ve starobním či invalidním důchodě a zajímal by Vás zajímavý přivýdělek z pohodlí domova?
… máte dluhy a chcete je vyřešit jiným způsobem než si opět půjčit? Chcete zajistit svoji rodinu, oddlužit se, být finančně nezávislý/á a splnit si vaše sny?
….chtěli byste tento stresující stereotyp změnit? Zajímala by Vás práce z domova?
Já to udělala, pracuji, kdy mám zrovna čas a chuť, jsem doma se svou rodinkou. K práci potřebuji jen internet a telefon (případně internetové komunikátory) nic víc…
Zájemcům starším 18 let ráda zašlu bližší informace mailem nebo mrkněte na níže uvedený web
!
A navíc, umíte-li nějaký cizí jazyk, u nás jej můžete využít. V současné době hledáme zejména lidičky, kteří umí anglicky, polsky, španělsky, rusky nebo vietnamsky!
A malá prosbička nakonec... Pokud o tuto nabídku nebudete mít zájem vy, prosím, přepošlete tento e-mail i svým známým (které jistě máte ve svém adresáři).
S pozdravem a přáním úspěšných dní
Hana Bergerová
email: workfine@centrum.cz
www pro ČR: http://workfine.stylove.com/
www pro SR: http://workfinesk.stylove.com/