Ahoj Hani, já jsem taky měla ovu dvanáctý den. Nemyslim že je to moc brzy. O mimi se snažíme teprve první měsíc, ale taky mam pocit že jsem všechny druhy hlenu poznala bez problémů, hlavně ten bílkový. Už jedenáct dní mam hlen hustý a bílý, v těch ukázkových tabulkách přitom ukazují že po ovu hlen zmizí a pak se dostaví měsíčky. Pokud se to ale podaří, tak má být hlen hustý. O víkendu mam dostat měsíčky, tak jsem už trochu nervózní a dofám že se nám to podařilo. Jsem možná trochu snílek, ale která z nás neni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.