Přidat odpověď
Před nedávnem jsem se dozvěděla, že jeden náš známý, resp. jeho matka, se potýká z exekucí, aniž by cokoli dlužila a to jenom proto, že dlužnící jsou její sousedi!!!!
Má byt v řadovce. Jeden barák, nebo vchod,jsou vždy 2 byty. Lidi co mají v jejím vchodě ten druhý byt jsou zadlužení a matka mého známého dostala exekuční příkaz k prodeji nemovitosti!!!
Příjde mi to naprosto absurdní. Ptala jsem se známého jestli si je jistý, že třeba jeho maminka taky něco nedluží, třeba zapoměla na nějakou složenku,...ale prý je to naprosto vyloučené. Už dokonce volal na příslišný exekutorský úřad a tam mu potvrdili, že dlužníci jsou jeho sousedi a to, že oni s nimi nemají nic společného je vůbec nezajímá, protože podle výpisu z KN jsou všichni spoluvalstníci té nemovitosti. Takže exekuční příkaz dali na celou nemovitost. Také jsem se koukla na výpis z KN a každá ta rodina vlastní podíl, který má v KN své číslo. Fakt tomu nerozumím, ale příjde mi to natolik absurdní, že si říkám, jestli si to náš známý nevymyslel.
Setkali jste se někdy s obdobným případem? Náš známý rozhodně není typ, který by si něco podobnýho vymyslel, ale já tomu prostě vůbec nemůžu uvěřit.
Předchozí