Přidat odpověď
Besvetko, otázka je, jaká byla ta změna v chování, jestli to i trochu nezveličuješ, když teď víš, jak to bylo (to nemyslím ve zlém, ale prostě nejsem si jistá, jestli v téhle situaci máš dostatečný nadhled). Já jsem taky měla pocit, že se manžel chová jinak, ale měla jsem ho až zpětně - u nás byl naopak velmi milý a romantický. Možná prostě ten člověk znervózní, ví, že dělá něco, co by se manželce nelíbilo, ale z jeho pohledu to je vlastně "dobrý skutek" (pro kolegyni) a on se v tom plácá, když chce vyjít dobře s kolegyní i s manželkou, a pak se začne chovat jinak. Možná mobil schovával proto, aby Ti neublížil, i když samozřejmě je to chování krátkozraké a poněkud nešťastné.
Já tady nechci obhajovat, že tyhle situace jsou ok, mě se taky nelíbí, ale prostě ne všude to musí dopadnout špatně. A hlavně pokud to člověk vezme tak, že to dopadne určitě blbě, chlap je beztak nevěrný atd., tak se začne chovat tak, že to k tomu rozchodu tím spíš dospěje. Je to ale těžké, ustát to a chovat se normálně, komunikovat, ale nevyčítat, nehysterčit, když ten červíček uvnitř stále silně hlodá, ale je to asi jediná cesta, jak z toho vyjít dobře (pokud to tedy opravdu k nevěře nedošlo a vztah nespěje k rozchodu tak jako tak).
Předchozí