| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Besvetko, otázka je, jaká byla ta změna v chování, jestli to i trochu nezveličuješ, když teď víš, jak to bylo (to nemyslím ve zlém, ale prostě nejsem si jistá, jestli v téhle situaci máš dostatečný nadhled). Já jsem taky měla pocit, že se manžel chová jinak, ale měla jsem ho až zpětně - u nás byl naopak velmi milý a romantický. Možná prostě ten člověk znervózní, ví, že dělá něco, co by se manželce nelíbilo, ale z jeho pohledu to je vlastně "dobrý skutek" (pro kolegyni) a on se v tom plácá, když chce vyjít dobře s kolegyní i s manželkou, a pak se začne chovat jinak. Možná mobil schovával proto, aby Ti neublížil, i když samozřejmě je to chování krátkozraké a poněkud nešťastné.
Já tady nechci obhajovat, že tyhle situace jsou ok, mě se taky nelíbí, ale prostě ne všude to musí dopadnout špatně. A hlavně pokud to člověk vezme tak, že to dopadne určitě blbě, chlap je beztak nevěrný atd., tak se začne chovat tak, že to k tomu rozchodu tím spíš dospěje. Je to ale těžké, ustát to a chovat se normálně, komunikovat, ale nevyčítat, nehysterčit, když ten červíček uvnitř stále silně hlodá, ale je to asi jediná cesta, jak z toho vyjít dobře (pokud to tedy opravdu k nevěře nedošlo a vztah nespěje k rozchodu tak jako tak).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.