| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Besvetko, já bych s ní taky nic neřešila, to nemá žádný smysl... Jde Ti přece o partnera, ne o kolegyni. Navíc on by to určitě z Tvé strany bral jako hysterickou reakci a ve vztahu k němu by Ti to nepomohlo...
BTW u nás to bylo opět podobné - ona mu třeba psala v různých zdrobnělinách, tak jsem mu taky říkala, že to přeci není běžná konverzace dvou dospělých lidí, tak ji obhajoval, že "ona je prostě taková" (že používá takové výrazy v konverzaci). A věřím tomu, že takoví lidé opravdu jsou, ale je to něco jiného, když si takhle píše někdo s mým partnerem. Opravdu mi to sedí na ten ochranitelský komplex, co tu popisovala Annie, u nás to tak taky bylo a vím, že manžel takový je. Je to na jednu stranu dobrá vlastnost, ale někdy se to může zvrtnout nesprávným směrem (když se sejde chlap ochranitel a "křehká květinka, co se snaží být statečná, ale má to v životě těžké"). Ale je to škola i pro chlapa, jak se s tím naučit jednat. Mám pocit, že manžel to má tak trochu dané výchovou, jeho matka je přesně ten typ, co své blízké citově vydírá s tím, jak to má v životě těžké, ale sama pro to moc nedělá, baví ji spíš ta role chudinky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.