| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevěřím vlastním očím. A to se o to starají až půl roku poté co jim exekutor sebral auto? To snad není pravda :-(. Samozřejmě, že na to právo neměl. Ale jak měl vědět, že je auto na leasing, když oni nic. Když mi seberou něco, co není moje, ihned informuji toho koho ta věc je. To měli určitě i v leasingové smlouvě. Pokud to neučinili, tak ji samozřejmě porušili. Dále hned druhý den bych se sebrala a šla k exekutorovi. Mám právo nahlédnout do spisu. Před dražbou se posílá uvědomění o dražbě. Pokud ho nedostane (bydlí jinde, nevyzvedne si poštu), visí na netu dražební vyhláška. Písemně dám do spisu, že auto není moje, doložím leasingovou smlouvu a žádám o vyloučení věci. Soud nebo exekutor věc vyloučí, protože toto nelze sepsat.
Pokud toto všechno učinili, exekutor se s nimi nebavil, nenechal je nahlídnout, o všem mají písemné doklady, tak je to na stížnost na exekutorskou komoru a na náhradu škody, kterou řádně vyčíslí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.