| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Mila pani Petra,

nada mi aby som nezareagovala na vas problem, pretoze ked som si vasu otazku precitala, akoby som citala nas pribeh. presne ako opisujete vy, nas maly Lukasko sa hned po prichode z nemocnice zacal budit s plnym nosikom. najprv sme si aj my mysleli, ze ide o nadchu (rymu). doktorka doporucila najprv Nasivin, potom Vybrocil, nakoniec antibiotikove kvapky. dotoho sme mi stale odsavali a tiez mu uz isla pri odsavani krvicka. antibiotikove kvapky sme mu ale nedali, kedze sopliky neboli ani tmavo zlte ani zelene, skorej biele a vodnate. prestudovala som vsetky odpovede pani doktorky tu na stranke rodina.cz, konzultovala som to s viacerymi lekarmi. nakoniec sa nam potvrdilo, ze maly Lukasku ma rexlux. aj ked nevrackal po jedle, hlavne v noci a vecer som si vsimla ze mu po jedle ako keby zacne "zblnkat" v nose a vtedy sa mu zahadne zhorsi nadcha aj ked bol cely den v poriadku. nasadili sme preto tvrdy polohovaci rezim uz na odporucenie gastroenterologa. maleho som vzdy po krmeni drzala minimalne 20 minut v kolmej polohe. aj v noci. cez den som ho potom davala sediet do takeho detskeho kresielka pre male deti co este nesedia. da sa vyuzit aj autosedacka. v postielke sme mu urobili sklon asi 40 stupnov. aby sa nesmykal, dali sme mu pod zadocek pevny vankus co bol oprety o spodok postielky a vlastne mu podopieral zadocek aby sa nesmykal dolu, pretoze naozaj spal "z kopca". asi po tyzdni nadcha ako zazrakom ustupila a na mna sa tiez rano usmievalo z postielky spokojne babatko a nie namrzene ktore si iba suchalo tvaricku. polohovali sme potom este asi tri tyzdne a potom sem rezim postupne zmiernili. reflux sa vyriesi sam vacsinou do 6 mesiacov. u nas to bolo skor. teraz uzspava na rovnom. dufam, ze vam nasa skusenost pomoze a nebudete uz musiet vase babatko trapit odsavackou.

S pozdravom,

Renata

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.