Marto, jo jo je to zase Praha ....dr. Heyrovská,Platónova 26,Praha 4 - Modřany, tel: 244 403 028 - objednávání v pondělí 12,00-13,00 hod, mail:heyrovska@seznam.cz
Jinak u nás se "něco" děje,Matěj začal mluvit,tak že mu dokonce ve školce rozumí
byl opakovaně chválen .... jsem z toho ještě stále v šoku, obávám se ale,že je to způsobeno malým počtem dětí ve školce (všichni jsou nemocní,takže je průměrně 5-7 dětí ve třídě) . Nebo konečně nese práce ovoce - od listopadu máme nového klinického logopeda (jak už jsem psala) ... hodně jsme se zaměřili na trénování sluchového vnímání a asi to vážně zabralo. Ačkoliv všechna vyšetření sluchu byla v pořádku(to mě značně ukolébalo) tak Mates prostě některá písmena neslyší a pak logicky slovům nerozumí. Teď se zdá,že pochopil a snaží se - hodně se uklidnil,když to pochopil - rozlišovat. Takže pokračujeme buk/puk,kráva/tráva ap.
Bohužel Ríšan skočil rovnýma nohama do období vzdoru,takže když se zlepší jeden,tak se to druhý snaží vyvážit
.... naštěstí to vím,že přejde a snažím se zachovat klid,ovšem né vždy se mi to daří.