| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marto, jo jo je to zase Praha ....dr. Heyrovská,Platónova 26,Praha 4 - Modřany, tel: 244 403 028 - objednávání v pondělí 12,00-13,00 hod, mail:heyrovska@seznam.cz

Jinak u nás se "něco" děje,Matěj začal mluvit,tak že mu dokonce ve školce rozumí ~8~ byl opakovaně chválen .... jsem z toho ještě stále v šoku, obávám se ale,že je to způsobeno malým počtem dětí ve školce (všichni jsou nemocní,takže je průměrně 5-7 dětí ve třídě) . Nebo konečně nese práce ovoce - od listopadu máme nového klinického logopeda (jak už jsem psala) ... hodně jsme se zaměřili na trénování sluchového vnímání a asi to vážně zabralo. Ačkoliv všechna vyšetření sluchu byla v pořádku(to mě značně ukolébalo) tak Mates prostě některá písmena neslyší a pak logicky slovům nerozumí. Teď se zdá,že pochopil a snaží se - hodně se uklidnil,když to pochopil - rozlišovat. Takže pokračujeme buk/puk,kráva/tráva ap.
Bohužel Ríšan skočil rovnýma nohama do období vzdoru,takže když se zlepší jeden,tak se to druhý snaží vyvážit ~q~ .... naštěstí to vím,že přejde a snažím se zachovat klid,ovšem né vždy se mi to daří.~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.