Jsem taky ze severu čech ale na tenhle zákrok jsem jela do Prahy do Podolí a jsou tam super. Ráno nástup, během dopoledne jsem šla na sál a 3 hodiny po narkoze z doprovodem domů. Byla jsem moc spokojená. Můj Dr. tady u nás my tenkrát řekl, že to mám špatné dost a že druhé dítě už mít nemůžu, tak jsem jela do Podolí a tam mi řekli, že to zkusí udělat laserem a vyšlo to. Druhé dítě jsem měla 2 roky po tom.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.