| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přístí rok budeme mít prvňáčka a já už pěkně dlouho přemýšlím, co budu dávat jako svačinky. S dcerkou to bylo jednoduché, ta sní "všecko". Ale syn si nevezme nic co je namazané, nic co je plněné, jakoukoliv uzeninu, sýr, marmeládu...
Prostě cokoliv co člověka napadne jako normální svačinka on do pusy nedá. Je to důsledek určitých psychických problémů, takže není možné a ani rozumné ho v náporu první třídy nutit (postupně se propracovánáme k novým potravinám, ale chce to čas a trpělivost).
Ve školce svačí suché pečivo a ovoce, na výlety s turisťákem mívá třeba vařené vajíčko a suchý rohlík... Chci se do školy vyhnout oplatkům nebo jiným "mlskům", jogurty máme trošku omezené díky zdravotním potížím, takže je může,ale ne denně.
Mám docela strach z toho, jak budou děti reagovat na to, že si nosí suchý chleba, aby se mu nezačaly posmívat. Případně jak to vezme paní učitelka...
Napadá vás někoho něco rozumného, co dávat? Asi to řeším moc brzo, ale pokaždé, když mu balím sváču na výlet, tak mi to začne vrtat hlavou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.