Žiju asi 20 km od Brna a ráda bych věděla, jestli neznáte někoho, kdo umí zprostředkovat kontakt se zemřelým? Prý takoví lidé existují.U nás na vesnici se ptát nechci, protože je to tady jedna velká drbárna a na netu jsem byla zatím neúspěšná. Umřela mi moje milovaná babička a já bych se s ní ráda spojila. Nebo zda máte nějaký návod, jak se spojit se zemřelými.Nezkoušela jste to některá?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.