Přidat odpověď
No já jsem taky na září zvědavá, mladší syn toho taky moc nejí a zdravotně je v pořádku.
Zatím nikdy nejedl, sýr,máslo,paštiku,marmeládu,prostě nic namazaného.Z ovoce jen banám a občas jablko.Zelenina nic,ani v polévce.
Už jsem mu propašovala do zapečeného toastu máslo. Na rohlíku sní max.nutelu a nebo na such.rohlíku šunku nic jiného.
Sladkému taky moc nedá,suchá bábovka,3 druhy sušenek.Palačinky,lívance,taky suchý.
Jourty,kostiky,lipánek konec.Z vajíčka jen bílek a to je u nás novinka týden stará.
Jednu dobu to byla katostrofa i s teplým jídlem.4 roky každý den večeřel jen krupicovou kaši,když si na to vzpomenu zvedá se mi žaludek.
Jinak má rád kaši+kuře,knedlíky,nejlépe suché,žádný špenát,zelí.A tak bych mohla pokračovat.
Až bude ve škole,budu muset přečíst na netu jídelníček a družinářce říct co mu načipovat aby aspoŇ obědval,co bude n svačinu fakt nevím. Ve škocle už ho znají a vycházejí vstříct.
Zajímavé je,že na školce v přírodě ho s jídlem chválila,ikdyž měla učitelka hlavně kvůli jídlu z toho strach.
Vrátili se domů,tak jsem najela na to,že bude jíst vše,jak řekla učitelka a málem jsem šla vytírat,protože ho to šíleně natahovalo.Chvilku jsem to zkoušela a pak vzdala.
Kdyby od rána tláskal,tak mu to zatrhnu a pak si vezme normální jídlo,ale on toho zrovna moc nenatláská.
Vůbec nevím z čeho roste,dr.mu dělala i testy zda mu něco důležitého z vitamínu nechybí a k řekvapení náš všech je naprosto pořádku.
Předchozí