| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já jsem taky na září zvědavá, mladší syn toho taky moc nejí a zdravotně je v pořádku.

Zatím nikdy nejedl, sýr,máslo,paštiku,marmeládu,prostě nic namazaného.Z ovoce jen banám a občas jablko.Zelenina nic,ani v polévce.
Už jsem mu propašovala do zapečeného toastu máslo. Na rohlíku sní max.nutelu a nebo na such.rohlíku šunku nic jiného.
Sladkému taky moc nedá,suchá bábovka,3 druhy sušenek.Palačinky,lívance,taky suchý.
Jourty,kostiky,lipánek konec.Z vajíčka jen bílek a to je u nás novinka týden stará.
Jednu dobu to byla katostrofa i s teplým jídlem.4 roky každý den večeřel jen krupicovou kaši,když si na to vzpomenu zvedá se mi žaludek.
Jinak má rád kaši+kuře,knedlíky,nejlépe suché,žádný špenát,zelí.A tak bych mohla pokračovat.
Až bude ve škole,budu muset přečíst na netu jídelníček a družinářce říct co mu načipovat aby aspoŇ obědval,co bude n svačinu fakt nevím. Ve škocle už ho znají a vycházejí vstříct.
Zajímavé je,že na školce v přírodě ho s jídlem chválila,ikdyž měla učitelka hlavně kvůli jídlu z toho strach.
Vrátili se domů,tak jsem najela na to,že bude jíst vše,jak řekla učitelka a málem jsem šla vytírat,protože ho to šíleně natahovalo.Chvilku jsem to zkoušela a pak vzdala.
Kdyby od rána tláskal,tak mu to zatrhnu a pak si vezme normální jídlo,ale on toho zrovna moc nenatláská.
Vůbec nevím z čeho roste,dr.mu dělala i testy zda mu něco důležitého z vitamínu nechybí a k řekvapení náš všech je naprosto pořádku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.