| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Martino, dovoluji si taky poradit... Nedávno jsem řešila totéž a zadařilo se vlastně hned první měsíc, co jsem se tomu trošku podrobněji věnovala... Vysadila jsem antiko v srpnu 2010, a nechala jsem tělo "odpočinout si" 3 měsíce... to menstruace chodila celkem ještě přesně 28 - 32 dnů, asi ještě vlivem působících hormonů... v listopadu jsme se začali snažit, nic jsem nehlídala, myslela jsem, že ovu bude "tak nějak" kolem toho 14. dne cyklu. Ale tento cyklus trval 50 dni, což mě celkem šoklo, s tímhle jsem fakt nepočítala ~t~. Takže další cyklus jsem si hlídala bazálku (která ti ale řekne, že ovu už proběhla, ne že teprve proběhne - takže to je jen kontrola ovu), hlen (bílkový kolem ovu), stav čípku (otevřený, měkký) a dělala jsem si ovu testy... nakonec ovu dorazila až 21DC. Takže, kdybych tohle všechno nedělala, tak bych si myslela, že ovu dávno proběhla.
Tím jen chci říct, že pokud opravdu chceš otěhotnět co nejdříve, tak se hodí trochu více se pozorovat...ale pokud to necháš na přírodě, tak se taky zadaří, jen třeba o trošku déle ~:-D Budu moc držet palečky ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.