Hani máš ten hlen lepkavý a hustý, nebo je spíš řidší a jemný. Bereš náký vitamíny? Já už dva měsíce beru Calibrumu babyplan a manžel bere nějaký vitamíny Maca ( je to vyrobený z nějakého kořene maca). Doporučila mi to moje známá lékárnice, prý je to dobrý na potenci, na stres atd. a můžu je brát klidně i já ktěm vitamínům Calibrum. Myslim, že by se měli i ty naši chlapi trošku začít osebe starat když chtějí taky toho malého drobečka.Chyba neni vždycky jenom v nás ženských. My se ted snažíme jíst víc zdravě, chodíme skoro denně na procházy(pokavaď nejsem moc unavená z práce), kvůli mimi jsem pár kg přibrala, sice se mi to moc nelíbí, ale pro mimi udělam všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.