No to je drsný. Kdo by měl uspět v takové atmosféře? Moje máma mi vždycky říkala: To nevadí, když tě vyhodí od zkoušky, my tě máme stejně rádí. A oni mě nevyhodili. Ale na druhou stranu - kolik ti je let? Dvacet šest? V tomto věku už bys měla mít vlastní život a nebýt závislá na rodičích. Spousta žen už má v tomto věku rodinu a děti. Přemýšlej o tom - máš právo a nejvyšší čas zařídit si život podle sebe, najít si třeba práci a studovat při zaměstnání něco, co tě opravdu baví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.