Andy,to máš pravdu,s depresemi se léčim 12 let,před pěti lety se mi narodil pevní syn,kojila jsem a i když mě bylo stále hůř a hůř,tak jsem prostě za každou cenu chtěla kojit,protože mě to každý vyloženě "vtloukal" do hlavy jak je kojení dobré,to bez pochyby jistě je,ale v mém případě bylo rozhodně ke škodě,po 3ch měsících se už situace nedala vydržet,já si vlastně ty stavy ani pořádně nepamatuji,teď s druhym dítětem se vše "učim znovu,protože si prostě nepamatuju co kdy dělal,co kdy jedl,nějak jsem to silou vůle dělala,ale o to pak ty stavy byly horší a ta děsná únava byla zničující,nicméně asi po 3ch letech jsem se z toho taktak vyhrabala,nyní jsem 7 měsíců po porodu,kojit jsem ani nezačínala a žádné problémy nemám,jsem na kombinaci léků,které mě pokrývají a situaci máme mnohem těžší,protože druhý syn je vážně nemocný a i přes to vše zvládám s přehledem,takže rozhodně maminky se nesnažte kojit za každou cenu,pokud cítíte že něco není v pořádku,tak to včas řešte,protože když se taková deprese pořádně rozjede,tak dokáže napáchat pěkné věci