Sally,já to všechno vím a nejsem odpůrce všeho očkování,to je ostatně málokdo.Jde o to,že já třeba jsem tehdy(je to už 8 let) nevěděla vůbec nic o očkování,informace od dr.byly a často i dnes jsou jednostranné a když si vezmeš kolik je v nabídce nepovinných očkování,může to být opravdu prů@er.Jenomže dneska pokud něco takového jen naznačíš,jsi okamžitě fanatik,jsou v tom velké peníze a nikdo nemá zájem na tom,aby lidi o tomhle přemýšleli.Když pominu otázku autismu,má Kiki trvale poškozený kloub,jestliže je to častý nežádoucí účinek toho očkování,proč jsem to dopředu nevěděla?Já jsem v ruce tu vakcínu neměla,tu měla dr. v ordinaci a na přemlouvání rodičů si čas našla a říct negativa už ne?Já vím,že jsem byla hloupá,ale já jsem byla tehdy jiná,vychovaná ve víru v lékaře,zvyklá poslouchat,probíhala dost hustá masáž o dětech nemocných žloutenkou(ostatně jako dneska např.hluchý chlapeček atd.),internet jsem neměla a hlavně by mě to ani nenapadlo.Jenomže jak píšu,jen úvaha o tom,jestli jsou všechna očkování nutná,nebo jestli náhodou by neměl nést odpovědnost rodič z Tebe okamžitě udělá fanatika,který chce epidemiemi vyhladit lidstvo.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek,občas se z toho potřebuju vypsat