| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Carlin, taky jsme si prošli časy, kdy u počítače hlavně syn trávil každou volnou chvilku (naštěstí jich moc neměl), ale časem ho to pustilo, našel si ji né aktivity. Celkem mi to vadilo, ale byla to jeho volba trávit čas online místo v realitě, odžil si to a už je klid.
Děti mám opravdu zodpovědné, ale je to způsobeno právě jejich výchovu (nebo já i to myslím). O většině věcí si od malička rozhodovali sami vrámci nějakých morálních zásad, které jsme se jim snažili vštípit. Ale je určitě pravda, že jsou to všechno flegmatici a ne horké hlavy. Nejstarší dcera mi sama řekla, že spoustu hloupostí, které chtěli uděla, neudělali prostě proto, aby mě netrápili, ne z nějakého racionálního důvodu (není to správné, tak to nebudu dělat) v což jsem doufala.~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.