Iveto, mně nikdy nenapadlo tohle s dcerkou řešit, ale po té, co mi kamarádka povídala proč se složí i z nevinného objetí "cizího" muže, tak jsem přijela od ní domů a rovnou jsem si šla s dcerkou popovídat.
Řekla jsem jí, že jí nikdo nesmí sahat na pipinku... a nikdo ji nesmí nutit, aby se svlékla a hlavně nesmí nikomu dospělému sahat na lulánka, pipinku... i kdyby to chtěl. Zkrátka se to nedělá a kdyby to někdo chtěl, tak nám to musí říct. Pořád jí opakuju, že když nám neřekne, kdyby jí někdo dělal něco o čem neví, co si myslet, nebo by jí to nebylo příjemné, tak my jí pomoct nemůžeme.
Kamarádku zneužíval a spoustu dalších školník na ZŠ od 1. třídy a ona nevěděla, co si o tom myslet... až jí to s věkem došlo, docházelo, tak z toho byla katastrofa. Rodičům to vůbec neřekla, protože dokud byla malá, tak nevěděla, že by měla a později už tu byl stud... Rodičům to řekla až coby dospělá a tatínek oplakal a pochopil, proč nesnášela jeho pohlazení, přitulení, proč se vyhýbala něžnostem. Nicméně děti má, ale celý život má psychiku poškozenou a bude mít