Někdy ten instinkt opravdu může být a může i pomoci. Vzpomínám si, jak když mi bylo asi 5 nebo 6, tak mi jeden mladší příbuzný sáhl na genitálie a já jsem se ho pokusila uhodit a hrozně jsem se vztekala. Malý příbuzný pak byl náležitě usměrněn a maminka mi řekla, ať už se ale na něj nezlobím, že byl jen zvědavý, protože nemá sestřičku a ještě nikdy zblízka neviděl nahou holčičku.
Pak jsem měla jeden nepěkný incident ve školce, maminka tam kvůli tomu udělala dusno, ale celkem rychle se to smetlo ze stolu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.