Mikito atopák má syn (i ortikoidy byly) já ho mám také a plavat chodíme nejdříve do vaniček a nyní do bazenu se slanou vodou. Vše jsem musela vyzkoušet a po koupání hodně namazat. Doma ho koupu ve vaničce a žádné dramatické zhoršení se nekonalo. Prostě to vyzkoušej a uvidíš. Ovšem pokud já vlezu do klasického chlorovaného bazenu tak se udrbu, syna tam jen tak nevezmu, ale tam co chodíme my tak je voda výborná!
přeji hodně štěstí a´t brzo najdete příšinu my ji stále nevíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.