| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky moc prosím o rady!!
Jsem na pokraji zhroucení~n~
a ani nevím kde začít:-(
Od školy jsem pracovala (je mi ke 30)
pak se začalo propouštět a já přišla o místo a později jsem otěhotněla s cizincem vše bylo v pořádku dokud se nezjistilo že to bude holka a tatinek se na nas vykašlal a jsem ráda byli by jen problémy!
Já měla našetřene náka penize a bydlela doma s mamkou při mateřske jsem chodila do práce(brigada)abych vše zvládala platit.Mamka se postupem času musela začit starat o rodiče a odstěhovala se.JÁ to stále zvladala díky brigádě :-)
Klesl mi rodičak na 3800+500přídavky a já se musela ppořadně ohanět abych měla na jídlo a vše potřebné!
Jen elektro platím 5300 je v tom topení :-)
Ale vše šlo zvládnout na socialce jsem nikdy nebyla o nic žádat~R^
Ale ted jsem se dozvěděla že v práci končím ze dne na den šlus!!!
Jsem doma a na nervy nemám zaplacene složenky a ani skoro na jidlo!!
Nemám žádne rezervy-nebyli z čeho udělat~d~
Nevím co bude dál co bude malá jist?Mamka mi nemá jak pomoci sama děla za minimum nanejvíš zajistí trochu jidla pro malou.
Ale tak to dál nejde přeci ne??
Hned jsem začala obchazet obchody a hospody a všechno možne a ptát se na práci ale nikde nic jsem z male vesnice tam vubec nic není a město taky ne teda městěčko!!
Nikdy jsem po státu nic nechtěla ale je náka naděje že mi trošku pomuže??Mám strach aby mi někdo nevzal malou!!Ale jak ji ubranit když bude mět hlad a já nebudu mět jí co dát??Jak z toho ven??Kde najít rychle práci???
Když jsem se to dozvěděla myslela jsem že skočím pod vlak!!Milovala jsem svoji práci i když byla mizerně placena ale aspon jsem nás uživila!Mám posledních 1000kč do mateřske a dál nevím co bude z mateřske nezaplatím ani u elektriku~n~ To nás pak odpoji a zmrznem tady???Prosím poradte!!!!!Omlouvam se za nesmysli a chyby ale jsem uplně mimo!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.