| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

normální nick tady má naprosto stejný - alespoň já ty její dva úsměvy z diskuzí znám z poslední doby

Připadá mi hloupé tomuto nevěřit. A to že občas "má odpoveď na vaše rady" je jen z čistého zoufalství. Člověk má pocit, že se mu to nikdy nemůže stát, že to zvládne ... a najednou ze dne na den je to jinak.
Je teď ve stresu - ani tak nehledá radu - protože ví, že na socku musí, jako se potřebuje určitě vypsat ...
Trošku se bojím, že stát ji řekne ať se o ni postarají rodiče.

Milá :-):-) určitě nějakou dávku dosteneš, podle mě bys v takovém srabu měla dostat i nějaký přímý příspěvek - ale ne nic závratného. Ta elektrika 5000 je ale opravdu šíleńá! Přce topení nestojí skoro 50 tisíc ročně to se mi fakt nechce věřit. Okamžitě bch snížila zálohy. Nevím kolik si platila zálohy, když si musela tehdá 12 tisíc doplácet, ale 5000 za topení je šílenost. Nicméně tohle stále neřeší situaci hned, protože i když snížíš zálohy - alespon třeba na pár měsíců než se situace vyřeší tak ti to nezaplatí složenky tento měsíc. Nicméně teď by mohl pomoci opravdu stát.

Takže má rada na úřad hned zítra - nicméně se spíš jen dozvíš co jim musíš donést - různá čestná prohlášení, složenky atd. .... v pondělí to vše ukážeš a oni ti i řeknou jeslti máš nárok na okamžitou pomoc (mimochodem toho auta se okamžitě zbav!) a hned teď sniž zálohy. Můžeš je snížit a pak zase navýšit takže teď je prostě sniž třeba na dva tři čtyři měsíce - kolik bude třeba .. pokud se ti podaří sehnat práci můžeš si je zase zvednout a bude to.
vařit budeš muset z mála, ale věřím, že to zvládneš. Určitě i teď jsi zvyklá žít skromně tak už víš jak na to.
Držím palce - at se tohle vše vyřeší!!!!!

Nicméně s tím neuvedením otce do rodného listu - nepřichází se tím o nějaké sociální výhody???? někde jsem to tuším četla ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.