| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hlavně jednej s E-ONem. Vím o čem mluvím. Unikla mi platba za plyn (nedoplatek). Ten mi RWE převedli ze záloh, které jsem platila. A teď jsem zjistila, že díky tomuto jejich čachrování, které nechápu, jsme neměli zaplacené 3 zálohy (které jsem sice zaplatila, ale oni to použili na uhrazení toho nedoplatku) a odmontovali nám plynoměr a zastavili plyn. Fakturu by měli vystavit do 10 dnů, přes všemožné urgence nám ji vystavili za 25 dní. Je na ní pouze spotřeba (skoro 17000 od listopadu), neodečetli ani korunu z toho, co jsme zaplatili (asi 7000), nechápu, jak to tam funguje. Dále jsme potřebovali revizi, kterou nám neudělali, protože připojení (po min. majitelích) nebylo možné zkolaudovat. Takže jsme to tu teď předělávali, což nás bude stát asi 7000 (2000 jsme dali zálohu, naštěstí to nemusíme zaplatit celé hned), 700,- je poplatek za znovupřipojení. Zítra přijde revizák, snad to tentokrát bude OK. Takže místo jedné platby 5600,- nás tahle sranda stojí asi 25 tis.
Holky díky za pomoc, bez vás bysme to fakt nedali. Tak snad už konečně příští týden zatopíme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.