| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Slunce, já jsem spíš šokovaná, že si ty naslouchadla musíte platit???? Asi žiju na jiný planetě, ale byla jsem přesvědčená, že pokud má dítě těžkou sluchovou vadu, tak mu kompenzační pomůcku poskytuje pojištovna..to je jako docela peklo...

Předpokládám, že toho, že syn neslyší jsi si všimla mnohem dříve, než když měl 3 roky. Že nereagoval na mluvenou řeč... psycholog by na to taky přece přišel mnohem dříve... opravdu nechápu, na co někteří doktoři jako čekají....

Syn má expresivní poruchu řeči ( má 3 roky a skoro 4 měsíce, mluví asi jako 20m dítě), jinak je mentálně a celkově v pořádku, jako jiné děti. Nebylo to tak ale vždycky, měli jsme ze začátku i opožděný vývoj, nerozuměl řeči adekvátně ke svému věku, a divné mi to bylo už v jeho 18měsících..samozřemě, kdybych si všechno nevydupala, tak pediatra to absolutně neřeší...

fakt peklo, jak to tady ve zdravotnictví funguje~o~~o~~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.