| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jinak tě uklidním, pokud si momentálně připadáš vycucnutá a nedoceněná - dvě takhle malé děti od kterých si fakt neodfrkneš jsou nápor i v rodinách kde jsou vztahy mírumilovné a vstřícné. Můj manžel by se pro nás rozkrájel klidně do nudlí kdyby to bylo potřeba. Já mu byla schopná závidět i to, že se byl najíst v práci v kantýně a já si musela uvařit sama, protože jsem byla už tak strašně UNAVENÁ že mi přišlo jako nehorázná námaha úplně všechno - i vynýst koš a umýt po sobě talíř..... a když muž přišel domů z práce (cca v 5), jen jsem mu dala pusu, děti a šla si do ložnice lehnout - nedala jsem mu ani minutu na vydechnutí.... byla jsem vyřízená... A to mě opravdu podporoval, s dětmi si hrál, s penězi hospodaříme společně a i mě občas sám "vysílal" ať někam jdu a nesedím pořád doma (jenže já neměla sílu jít třeba si zacvičit). Prostě to bylo pro mě tak náročné období, že jsem neuvěřitelně šťastná že už to skončilo - mladšímu budou tři a starší šest a už jsou to šikulky co se samy obslouží u stolu, v koupelně a na WC, žádný tahání kočáru, plín, mixování kojenecké stravy..... prostě už mi přijde že já jsem zase já a ne chobotnice s každým chapadlem v jiné místnosti abych to všechno stihla.... Takže samozřejmě radím abyste to doma probrali a nenechala ses odsouvat se svými potřebami až někam do kšá, ale ujišťuju tě, že jak děti porostou, budeš mít ruce čím dál tím volnější :-), neboj....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.